Bezoekers wegwijs maken in het 1,5 meter kantoor? Maak een safe visit video!

Het bedrijfsleven komt langzaam weer op gang, maar normaal is het nog niet. De 1,5 meter maatschappij vraagt om een nieuwe interpretatie van de kantoorruimte en de werkplek. Alles moet zo worden ingericht dat het veilig is voor medewerkers, gasten en leveranciers. Het helpt dan enorm om hen voorafgaand aan hun bezoek of terugkeer naar kantoor goed te informeren over de maatregelen die getroffen zijn. Geef hen zo letterlijk mogelijk een beeld van wat je van hen verwacht, dankzij deze verwachtingsmanagement komen je bezoekers niet voor verrassingen te staan.

Je kunt bezoekers bij de ingang inlichten door middel van een QR code. Maar de beste manier om dat te doen is een Safe Visit video! Wist je bijvoorbeeld dat video een enorme bijdrage kan leveren aan de merkbeleving? Wij helpen je daarom met een korte video die op leuke wijze de nieuwe richtlijnen en de samengestelde huisregels inzichtelijk maakt aan bezoekers. Dit kunnen er een heleboel zijn, denk bijvoorbeeld aan de 1,5 meter die ze moeten houden. Maar ook is het belangrijk welke looproute ze kunnen volgen in het gebouw, waar hygiënepunten aanwezig zijn en andere relevante huisregels waar ze op moeten letten. Met een safe visit video zijn al je bezoekers goed voorbereid en hoeven er geen misverstanden te ontstaan.

We voorzien de Safe Visit video van een presentator die deze richtlijnen overzichtelijk maakt. Deze presentator neemt de kijker op leuke wijze mee in het verhaal. Maar om zeker te weten dat de video zijn doel bereikt gaan we verder dan enkel een presentator. Motion graphics en eenvoudige animaties ondersteunen dan ook de uitleg van de presentator voor een heldere interpretatie van de informatie. Op deze manier wordt alles zo duidelijk mogelijk voor je bezoekers en zijn zij voor aankomst al goed geïnformeerd!

Ook zo’n video maken voor jouw kantoor?

Neem contact op met Madelon via 06 27 62 52 06.

P.S. wil je de video delen op social media? Zorg er wel voor dat je weet welke hashtags je toe moet voegen!