(Junior) Creatief content marketeer

regio Utrecht (32 – 40 uur)

Ben jij een creatieve duizendpoot die thuis is in de wereld van vormgeving? Heb je affiniteit met (content) marketing en social media, én ben je scherp als het gaat om planning en het bewaken van meerdere projecten tegelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie ga je voor Cadform en Wiseguy Original aan de slag met:

 • Creatie/vormgeving van uiteenlopende content en middelen
 • Zelfstandig aannemen en begeleiden van opmaak- en productieopdrachten
 • Bijhouden en beheren van social media kanalen
 • Marketing en communicatie voor verschillende klanten en doelgroepen

Over Ons

Cadform is een bureau in Utrecht gespecialiseerd in outsourcing van branding-, marketing- en communicatiewerkzaamheden. We bedienen het gehele werkgebied van marketing en communicatie en werken voor zowel bekende (internationale) merken als het mkb.

Naast de werkzaamheden voor Cadform ben je onderdeel van het creatief marketingteam van Wiseguy Original. Dit is een internationaal merk voor unieke en handgemaakte bretels die tot in detail zijn afgewerkt. Hippe dessins en exclusieve ontwerpen, niet alleen voor de functionele drager maar ook voor de trendy man óf vrouw.

WAT GA JE DOEN?

Je werkt nauw samen in een dynamisch team, waarbij geen week hetzelfde zal zijn. Door de diverse aard van de opdrachten wordt een beroep gedaan op zowel je creativiteit en inlevingsvermogen als het kunnen werken onder deadlines, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van allerlei grafische producties voor online en offline media. Je bent in staat zelfstandig opmaak- en productieopdrachten te managen en bent scherp als het gaat om planning en het bewaken van meerdere opdrachten tegelijk. De wereld van social media kent voor jou weinig geheimen en je vindt het leuk om jezelf nieuwe marketingwerkzaamheden eigen te maken. Als trendwatcher ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en deel je die kennis graag met je collega’s.

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?

Je beschikt over een relevante opleiding op het gebied van vormgeving of multimedia design. Naast het werken met de voor jou bekende programma’s als InDesign, Photoshop en Illustrator ben je leergierig en ga je bijvoorbeeld ook aan de slag met het maken van presentaties in PowerPoint / Google Presentations, animated GIF en met online drag & drop editors als Mailchimp, WordPress en Maglr.

Daarnaast vinden we de volgende zaken belangrijk:

 • Op de hoogte van de nieuwste trends in het vakgebied;
 • Affiniteit met marketing en social media;
 • Analyseren op zowel functionaliteit, design als rendement;
 • Zelfstandig en proactief adviseren van klanten;
 • Collega’s inspireren en motiveren met ideeën, kennis en enthousiasme;
 • Samen met ons innoveren en verbeteren;
 • Je denkt probleemoplossend en ‘out-of-the-box’
 • Commercieel inzicht: je weet wat de beste en efficiëntste manier is.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je motivatie, cv en eventueel portfolio naar madelon@cadform.nl. Schroom vooral niet om ons te bellen bij vragen op 030 23 93 199.