Geeft vorm
aan jouw
merk

Het bureau voor branding en online marketing

Kom je er zelf niet aan toe om jouw marketing op een structurele basis onderdeel van je bedrijf te maken?

Cadform is een creatief bureau in Utrecht gespecialiseerd in outsourcing van vormgeving, marketing en communicatie.

Als collega op afstand geven wij op een flexibele basis invulling aan jouw vraagstuk en werkzaamheden.

Waarom op flexibele basis? In onze ogen is er geen standaard plaatje als succesformule.

Het gaat om wat voor jouw bedrijf het beste werkt.
Waar sta je en waar liggen je wensen?

Wat we

Doen

Vormgeving

Nieuwe huisstijl, animatie, flyer, magazine of presentatie nodig?

Social Media

Meer aandacht voor jouw merk op social media?

E-mailmarketing

In beeld blijven bij de doelgroep of een actiemail sturen?

Website

WordPress website, actiepagina of miniwebsite nodig?

Seo / Sea

Advertentie campagne starten of jouw website optimaliseren?

E-commerce

Online verkopen via bijv. Amazon of Shopify?

Wat ons

bezighoudt

Brand awareness voor Heinenoord Assuradeuren

Voor Heinenoord Assuradeuren bedachten we een campagne om de naamsbekendheid en zichtbaarheid onder tussenpersonen een boost te geven. Met een fysiek geschenk en een interactief online handboek zochten we de verbinding tussen online én offline.

PeopleOnFire in zijn kracht: nieuw logo, huisstijl en website

PeopleOnFire laat bedrijven, organisaties en clubs beter presteren door een sportcoach in te zetten. Voor dit mooie nieuwe bedrijf mochten wij aan de slag met het ontwerp en de realisatie van een logo, een bijpassende huisstijl en een website.

Visualisatie kernwaarden FinanceFactor

Om de kernwaarden van FinanceFactor intern lading te geven, ontwierpen we vier creatieve concepten. Met elk een pakkende quote en een look & feel op basis van de Bauhaus stijl. Ware kunstwerkjes die we doorvertaalden naar unieke fysieke touchpoints.

Blinckstar: website, advertising en analytics

Voor Sieradenwebshop Blinckstar bepaalden we het design en de inrichting van de nieuwe webshop in Shopify. Met gerichte campagnes op social media, SEO en advertising optimaliseren we het verkoopkanaal zo dat ook Google er enthousiast van wordt.

Animated social media posts

Aandacht pakken op social media doe je met bewegend beeld. Onder andere voor FinanceFactor maken we korte animaties om de waardevolle boodschap nog meer tot leven te brengen. Zoals bij het winnen van de 8e FD Gazellen Award op rij!

Logo en huisstijl Bar & Blij

Voor Bar & Blij gingen we aan de slag met het logo en een bijpassende look & feel. Daarna hielpen we eigenaresse Barbara op weg met het design voor haar website, templates voor PowerPoint en Word, en verschillende vormen van branding en promotie.

Fysio Fitness Visscher in beeld in de regio

Voor Fysio Fitness Visscher uit Groenekan ontwikkelden we een flink pakket aan online en offline promotiemiddelen. Met o.a. een nieuwe website, templates voor social media posts, nieuwsbrieven in Mailchimp en flyers voor huis-aan-huis verspreiding.

Huisstijl en website van Character Media

Met een update van de huisstijl hebben we voor Character Media een gloednieuwe look en feel gepresenteerd. Met o.a. een herkenbaar nieuw logo voor elk van de drie pijlers van het bedrijf en een frisse website waarin de user experience centraal staat.

Rebranding Doorwerkgever

De implementatie van twee nieuwe labels, gepaard met een volledige rebranding, daagde ons uit om een breed palet van onze diensten bij elkaar te brengen. Van huisstijl en website tot de outsourcing van de (online) marketingactiviteiten bij Cadform.