Marketing uitbesteden

Jouw marketing team op afstand

Een volwaardige merkbeleving vraagt om structuur en een professionele uitstraling

Toch zien we dat veel bedrijven er zelf simpelweg niet aan toekomen om marketing en communicatie op vaste basis onderdeel van de organisatie te laten zijn. Werk voor klanten krijgt voorrang. Taken zijn versnipperd over verschillende medewerkers. Of bepaalde kennis en expertise ontbreken. Tegelijkertijd loont het niet om er zelf iemand voor in vaste dienst te nemen.

Kies voor een flexibele invulling van jouw marketingbehoefte

Met ons totaalconcept ‘Marketing as a Service’ geven we als collega op afstand op een flexibele basis invulling aan jouw vragen en behoeften. Waarom op flexibele basis? In onze ogen is er geen standaard plaatje als succesformule. Het gaat om wat voor jouw bedrijf het beste werkt. Waar sta je en waar liggen je wensen?

Met ons team kunnen we het gehele werkgebied van branding, marketing en communicatie bedienen. Jij als klant maakt gebruik van van de disciplines die aansluiten bij jouw daadwerkelijke behoefte. De constructie is schaalbaar en flexibel, zodat we je op elk moment voorzien van de kennis, capaciteit en middelen die je op dat moment nodig hebt.

hoe werkt ‘marketing as a service’?

1

INVENTARISATIE & MONITORING

Bij ‘Marketing as a Service’ starten we altijd met een inventarisatie. We kijken welke kanalen en middelen op welke wijze ingezet worden en monitoren gedurende een vaste periode de data van alle kanalen.

2

INVULLING NAAR BEHOEFTE

We signaleren kansen en mogelijkheden voor optimalisatie. Gezamenlijk bepalen we vervolgens acties voor de verdere invulling van jouw marketing en communicatie. Zo houd je als klant altijd regie.

3

WEET WAAR JE AAN TOE BENT

Op basis van een vast bedrag per maand maak je naar eigen inzicht gebruik van onze expertise en support. De constructie is schaalbaar en flexibel, zodat je op elk moment krijgt wat je op dat moment nodig hebt.

De voordelen van Marketing as a service

Ritme en structuur in marketing & communicatie

Professionele uitstraling: online én offline

Werkzaamheden afgestemd op jouw échte behoefte

Flexibele inzet van kennis, capaciteit en middelen

Alle disciplines onder één dak

Zekerheid via een vast (schaalbaar) bedrag per maand

Foto Mick Shuiling

iets voor jou?

Kies jij voor flexibiliteit met eigen regie? Maak een afspraak en stel jouw ideale marketing team samen. Je bereikt ons op 030 239 3119 of stuur Sjoerd een e-mail.