Onze werkwijze

één vaste partner voor marketing en communicatie

Ben jij als organisatie doorgegroeid naar een nieuwe fase en heb je het gevoel dat jouw online en offline uitstraling daar niet langer bij aansluit? Komt marketing en communicatie intern vaak op de tweede plek, maar loont het niet om zelf iemand in dienst te nemen? Of ben je het zat om voor elk onderdeel telkens met een andere partij samen te werken?

Dan is Cadform voor jou dé partner. Met ons team bedienen we het gehele werkgebied van branding, marketing en communicatie. Jij maakt uitsluitend gebruik van de disciplines die aansluiten bij jouw daadwerkelijke behoefte. Op projectbasis of als vaste dienstverlening.

Concept

Goede branding en een heldere strategie vormen het fundament voor marketing en communicatie. Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl of een creatief concept voor een specifiek project of campagne. We bedenken een ‘look & feel’ die past bij wie je bent (identiteit), wat je doet (propositie) en wie je wilt bereiken (doelgroepen). Deze is leidend in de vertaling naar tekst en beeld. Het resultaat: professionaliteit én herkenbaarheid.

Creatie

Een goed idee wordt pas zichtbaar als het daadwerkelijk gemaakt is. Jouw merk krijgt vorm in de uitwerking van onderscheidende online én offline middelen.

Content

Zonder relevante content is marketing en communicatie nooit effectief. Alle uitingen moeten aansluiten bij de behoefte van de doelgroep en hetgeen jij als merk wilt uitstralen.

w

Campagnes

Zichtbaarheid van het merk vergroten, een nieuw product promoten, een event organiseren of leads verzamelen? Bereik je de juiste mensen op het juiste moment.