Regie op marketing en e-commerce bij Wiseguy Suspenders

Wiseguy Suspenders koos ervoor om alle marketingactiviteiten te centraliseren. Als centrale hub monitoren wij alle online activiteiten en voeren we regie op de uitvoering van marketing en e-commerce.

 Hippe dessins en exclusieve ontwerpen, niet alleen voor de functionele drager maar ook voor de trendy man óf vrouw. Wiseguy Suspenders is een internationaal label voor unieke en handgemaakte bretels die tot in detail zijn afgewerkt. Als snel groeiend merk stond het team voor de uitdaging om marketing een meer structurele basis in de organisatie te geven. Wiseguy Suspenders koos er daarom voor om alle marketingactiviteiten te centraliseren. Aan ons de vraag om de functie van centrale hub te vervullen. Van daaruit monitoren we de online activiteiten en voeren we regie op de uitvoering van alle marketing en e-commerce werkzaamheden.

e-commerce via Shopify 

Voor de online verkoop gebruikt Wiseguy Suspenders het e-commerce platform Shopify. Als geregistreerd partner van Shopify hielpen wij allereerst om de basis strak neer te zetten. Met wat aanpassingen in zowel de opbouw, de inhoud en het design van de webshop hebben we de usability verbeterd en het verkoopkanaal geoptimaliseerd.

Social media

Social media zijn voor een merk als Wiseguy Suspenders een ideaal platform voor inspiratie. Bovendien bieden ze steeds meer mogelijkheden als verkoopkanaal. Aan ons de taak om voor Wiseguy Suspenders ritme en structuur aan te brengen bij de inzet van kanalen als Instagram, Pinterest, Youtube en Facebook. Met gerichte advertising proberen we bepaalde producten actiematig uit te lichten

E-mailmarketing

Zichtbaarheid van het merk vergroten, producten onder de aandacht brengen en verkoop bevorderen. Drie belangrijke acties waar we aan werken voor Wiseguy Suspenders. Via e-mailmarketing voorzien we de community van interessante acties en bevorderen we het verkoopproces via geautomatiseerde mailings. Bijvoorbeeld wanneer iemand het winkelmandje verlaat zonder bestelling.

Dashboard & Analytics

Meten is weten. We monitoren en analyseren de resultaten van alle online kanalen in een overzichtelijk dashboard. Door conversies te meten via Google Marketing Platform, komen we erachter of de verschillende kanalen doen wat ze moeten doen. Zo kunnen we gericht bijsturen waar nodig en steeds gedetailleerdere campagnes opzetten op het gebied van marketing en e-commerce.

“Cadform is geen pretentieus marketing bureau, maar meer van ‘niet lullen maar poetsen’. Ze duiken in de relevante materie die nu van groot belang is, waardoor ze in korte tijd een krachtig onderdeel van ons team zijn geworden.”
Mike Spits, Directeur Wiseguy Suspenders Pte Ltd, Singapore

Mick Schuiling
Mick Schuiling