Wij helpen The Antonia Lounge boat om varen onvergetelijk te maken

Ondernemer Steven Voorn vroeg ons om het unieke verhaal achter de Antonia Lounge Boat en de Antonia Foundation visueel tot uiting te brengen in een logo, bijpassende website en uiteenlopende marketingacties.

Ter nagedachtenis aan zijn overleden vrouw Anja (Antonia) besloot de Loosdrechtse ondernemer Steven Voorn een exclusieve boot te bouwen: The Antonia Lounge Boat. Het vaartuig is duurzaam gebouwd, 100% elektrisch en voorzien van een schaalbare indeling tot 60 personen. De aanwezige luxe en faciliteiten maken de boot ideaal voor rondvaarten, feesten, unieke vergaderingen op het water of inspirerende brainstormsessies. Steven vroeg ons om het unieke verhaal achter de Antonia Lounge Boat en de Antonia Foundation visueel tot uiting te brengen in een logo, bijpassende website en uiteenlopende marketingacties.

ontwerp: logo en huisstijl

We startten het project met de ontwikkeling van een logo voor de boot en voor de Antonia Foundation. Het was een wens om hierin de hartslag van Anja te verwerken. Hiervoor gebruikten we een grafische weergave van een opname die in het VUMC in Amsterdam is gemaakt. Op deze manier leeft Anja symbolisch voort in de Antonia Lounge Boat. In combinatie met font, kleurenschema en symbolen creëerden we een bijpassende huisstijl.

website: ontwikkeling en content

Na oplevering van de huisstijl gingen we aan de slag met het bouwen van een website in WordPress. We hielpen met het redigeren, SEO-proof maken en plaatsen van de content. Ook binnen de website heeft het logo een prominente plaats gekregen. Aan de hand van mooie fotografie gaven we op de website een levendig beeld van de unieke en exclusieve uitstraling van de lounge boot.

marketingondersteuning

Om de verschillende arrangementen optimaal onder de aandacht te brengen ondersteunen we Steven op verschillende vlakken met marketing en communicatie. Denk hierbij aan het versturen van mailings via Mailchimp, het opmaken en ontwikkelen van promotie- en eventmateriaal en merkgerelateerde aankleding op de boot.

Mick Schuiling
Mick Schuiling