Vacature

Grafisch vormgever DTP’er
Regio Utrecht
23 – 40 uur
Als Grafisch Vormgever / DTP’er bij Cadform geef je vorm aan de merkbeleving van onze klanten, zowel op het gebied van visuele identiteit als in de totstandkoming van diverse online én offline uitingen. Vanuit de behoefte van de klant denk je proactief mee over de juiste opmaak en presentatie van content en middelen voor uiteenlopende marketingacties en campagnes.

Wat ge je doen?

Je werkt nauw samen in een dynamisch team, waarbij geen week hetzelfde zal zijn. Je werkt voor een divers klantportfolio bestaande uit zowel bekende (internationale) merken als het mkb. Door de diverse aard van de opdrachten wordt een beroep gedaan op zowel je creativiteit en inlevingsvermogen als het kunnen werken onder deadlines, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Als trendwatcher ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en deel je die kennis graag met je collega’s.

Je houdt je bezig met:
Naast het werken met de voor jou bekende programma’s als InDesign, Photoshop en Illustrator ga je ook aan de slag met het maken van presentaties in PowerPoint, templates in Word, animated GIF en met online drag & drop editors als Mailchimp, WordPress en Maglr. Ten slotte controleer en beheer je de huisstijl van alle relaties van Cadform.

Wat vinden wij belangrijk?

Je hebt een opleiding gevolgd op het gebied van vormgeving of multimedia design. Je hebt aantoonbare ervaring in het gebruik van Adobe Creative Cloud (waaronder InDesign, Illustrator en Photoshop) en bent bedreven in Microsoft Office (Powerpoint, Word) en vergelijkbare pakketten van Google en Apple. Daarnaast vinden we de volgende zaken belangrijk:

Over ons

Cadform is een bureau in Utrecht gespecialiseerd in outsourcing van branding-, marketing- en communicatiewerkzaamheden. We bedienen het gehele werkgebied van marketing en communicatie en werken voor zowel voor bekende (internationale) merken als het mkb.

Enthousiast geworden?

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je motivatie en cv naar madelon@cadform.nl. Schroom vooral niet om ons te bellen met vragen over de vacature op 030 23 93 199.