Vacature Grafisch vormgever
DTP’er

Regio Utrecht
32 – 40 uur

Als Grafisch Vormgever / DTP’er bij Cadform geef je vorm aan de merkbeleving van onze klanten, zowel op het gebied van visuele identiteit als in de totstandkoming van diverse online én offline uitingen. Vanuit de behoefte van de klant denk je proactief mee over de juiste opmaak en presentatie van content en middelen voor uiteenlopende marketingacties en campagnes.

Over ons

Cadform is een bureau in Utrecht gespecialiseerd in outsourcing van branding-, marketing- en communicatiewerkzaamheden. We bedienen het gehele werkgebied van marketing en communicatie en werken voor zowel voor bekende (internationale) merken als het mkb.

Naast de werkzaamheden voor Cadform ben je onderdeel van het creatief marketingteam van Wiseguy Suspenders. Dit is een internationaal merk voor unieke en handgemaakte bretels die tot in detail zijn afgewerkt. Hippe dessins en exclusieve ontwerpen, niet alleen voor de functionele drager maar ook voor de trendy man én vrouw.

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen in een dynamisch team, waarbij geen week hetzelfde zal zijn. Je werkt voor een divers klantportfolio bestaande uit zowel bekende (internationale) merken als het mkb. Door de diverse aard van de opdrachten wordt een beroep gedaan op zowel je creativiteit en inlevingsvermogen als het kunnen werken onder deadlines, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Als trendwatcher ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en deel je die kennis graag met je collega’s.

Je houdt je bezig met:

 • Het bedenken en uitwerken van de visuele identiteit van onze klanten;
 • Het opmaken van zowel online als offline uitingen;
 • Het beheren en selecteren van juiste vormen van tekst en beeld;
 • Meedenken over een doeltreffende inzet van middelen.

Naast het werken met de voor jou bekende programma’s als InDesign, Photoshop en Illustrator ga je ook aan de slag met het maken van presentaties in PowerPoint, templates in Word, animated GIF en met online drag & drop editors als Mailchimp, WordPress en Maglr. Ten slotte controleer en beheer je de huisstijl van alle relaties van Cadform.

Wat vinden wij belangrijk?

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau op basis van relevante opleiding op het gebied van vormgeving of multimedia design. Je bent bedreven in het gebruik van Adobe Creative Cloud, Microsoft Office (Powerpoint, Word) en vergelijkbare pakketten van Google en Apple. Daarnaast vinden we de volgende zaken belangrijk:

 • Op de hoogte van de nieuwste design trends;
 • Kennis voor het opzetten en controleren van productiebestanden;
 • Analyseren op zowel functionaliteit, design als rendement;
 • Zelfstandig en proactief adviseren van klanten;
 • Collega’s inspireren en motiveren met ideeën, kennis en enthousiasme;
 • Samen met ons innoveren en verbeteren;
 • Je denkt probleemoplossend en ‘out-of-the-box’;
 • Commercieel inzicht: je weet wat de beste en efficiëntste manier is.

Enthousiast geworden?

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je motivatie en cv naar madelon@cadform.nl. Schroom vooral niet om ons te bellen met vragen over de vacature op 030 23 93 199.