“Wij laten je E-commerce groeien”

Wij zien dat steeds meer organisaties de kans grijpen om hun producten en diensten online te verkopen via een webshop. Niet alleen gericht op consumenten, maar ook in de B2B-markt. Het maakt niet uit waar je in jouw e-commerce traject bent. Wij begeleiden je bij elke stap: van het design tot de inrichting van de webshop. Maar ook daarna, van de livegang tot het optimaliseren van het verkoopkanaal aan de hand van data en marketing. We hebben ervaring met verschillende aanbieders, zoals Amazon, WooCommerce en Prindustry en zijn geregistreerd partner van Shopify.

Start en inrichting

Elk platform voor e-commerce heeft zijn eigen mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Wij adviseren je welke webshop het beste bij jouw bedrijf, wensen en ambities past. Samen gaan we vervolgens aan de slag met een optimale inrichting.

Shopify partner

De website heeft vaak een centrale positie in de marketing en communicatie van een bedrijf. Voordat we beginnen is het van belang dat je duidelijk de doelen, ambities en ideale klanten in beeld hebt. Dat is het startpunt en geeft focus aan je (nieuwe) professionele website. Van design tot en met content zorgen wij ervoor dat alles tiptop in orde is. Niet alleen look & feel, maar ook het gebruiksgemak en de vindbaarheid zijn essentieel voor jouw online succes!

Techniek én marketing

E-commerce marketing begint pas echt als de webshop live staat. We optimaliseren het verkoopkanaal via doorlopende en actiegerichte campagnes via verschillende kanalen. E-mailmarketing, Instagram Stories, remarketing of Facebook ads: ieder online kanaal biedt weer andere mogelijkheden en wordt anders gebruikt.

Analytics: meten is weten

We monitoren en analyseren de resultaten van alle online kanalen in een overzichtelijk dashboard. Door conversies te meten via Google Marketing Platform, komen we erachter of de verschillende kanalen doen wat ze moeten doen. Zo kunnen we gericht bijsturen waar nodig en steeds gedetailleerdere campagnes opzetten op het gebied van marketing en e-commerce.

e-commerce uitbesteden?

Ons team staat klaar om jou te helpen je online omzet te vergroten. Bereik ons via 030 239 3119 of stuur Sjoerd een mail en kom erachter wat we voor je kunnen betekenen.