MARKETING UITBESTEDEN – CADFORM JOUW MARKETING TEAM OP AFSTAND

KIES VOOR EEN FLEXIBELE INVULLING VAN JOUW MARKETINGBEHOEFTE

Met ons totaalconcept ‘Marketing as a Service’ geven we als collega op afstand op een flexibele basis invulling aan jouw vragen en behoeften. Waarom op flexibele basis? In onze ogen is er geen standaard plaatje als succesformule. Het gaat om wat voor jouw bedrijf het beste werkt. Waar sta je en waar liggen je wensen?

EEN VOLWAARDIGE MERKBELEVING VRAAGT OM STRUCTUUR EN EEN PROFESSIONELE UITSTRALING

Met ons team kunnen we het gehele werkgebied van branding, marketing en communicatie bedienen. Jij als klant maakt gebruik van van de disciplines die aansluiten bij jouw daadwerkelijke behoefte. De constructie is schaalbaar en flexibel, zodat we je op elk moment voorzien van de kennis, capaciteit en middelen die je op dat moment nodig hebt.

HOE WERKT ‘MARKETING AS A SERVICE’?

1) INVENTARISATIE & MONITORING
Bij ‘Marketing as a Service’ starten we altijd met een inventarisatie. We kijken welke kanalen en middelen op welke wijze ingezet worden en monitoren gedurende een vaste periode de data van alle kanalen.
2) INVULLING NAAR BEHOEFTE
We signaleren kansen en mogelijkheden voor optimalisatie. Gezamenlijk bepalen we vervolgens acties voor de verdere invulling van jouw marketing en communicatie. Zo houd je als klant altijd de regie.
3) WEET WAAR JE AAN TOE BENT
Op basis van een vast bedrag per maand maak je naar eigen inzicht gebruik van onze expertise en support. De constructie is schaalbaar en flexibel, zodat je op elk moment krijgt wat je op dat moment nodig hebt.

DE VOORDELEN VAN MARKETING AS A SERVICE

Ritme en structuur in marketing & communicatie
Professionele uitstraling: online én offline
Werkzaamheden afgestemd op jouw échte behoefte
Flexibele inzet van kennis, capaciteit en middelen
Alle disciplines onder één dak
Zekerheid via een vast (schaalbaar) bedrag per maand