“Haal met e-mailmarketing het maximale uit je klantenbestand”

E-mailmarketing is uitermate geschikt om in beeld te blijven bij de relaties jouw netwerk. Via e-mail ben je in staat om je doelgroep op een persoonlijke wijze te benaderen. Bestaande klantgegevens worden verrijkt met interessante nieuwe data, die weer zijn in te zetten voor gerichte actiemarketing. Ontdek hoe je bestaande klanten bereikt door het uitbesteden van je e-mailmarketing zonder dat het veel tijd of geld kost!

Actiemails en campagnes

Gepersonaliseerde e-mails op het juiste moment en met de juiste content. Op basis van verzamelde individuele data van de doelgroep zijn we in staat steeds gerichtere actiemarketing uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van een nieuwsbrief, een actiemail of een geautomatiseerde mail na een bepaalde actie op je website.

Template Design

E‑mails, ze zien er in elke e-mail client en op elk apparaat anders uit. Het ontwerpen van een template is dan ook een vak apart. De eerste stap in e-mailmarketing is daarom het verzorgen van een professioneel template. Of je er nu zelf mee aan de slag gaat of je e-mailmarketing uitbesteedt, een goede indruk bij de ontvanger is essentieel.

Mailchimp expert partner

Wij zijn geregistreerd partner van Mailchimp. Hierdoor hebben we korte lijnen met Mailchimp en kunnen we jou nog beter helpen met succesvolle e-mailmarketing. We kennen de software op ons duimpje. Kortom, E-mailmarketing uitbesteden betekent:

  • Hulp met een professioneel template.
  • Optimaal database management.
  • Het versturen van actiemails of nieuwsbrieven.
  • Het inrichten van geautomatiseerde campagnes.

Platform onafhankelijk

Bij Cadform werken we platform onafhankelijk. Als gevolg daarvan zijn we bekend met de meest gangbare platformen en kunnen jou als klant dus altijd optimaal ondersteunen. Hoe dan ook, we staan altijd voor je klaar. Ook wanneer je zelf nog niet over software beschikt, kijken we eerst welke software het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.
 
Bij Cadform werken we platform onafhankelijk. We zijn bekend met de meest gangbare platformen en kunnen jou als klant dus altijd optimaal ondersteunen. Wanneer je zelf nog niet over software beschikt kijken we eerst welke software het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

emailmarketing uitbesteden

Onze expert staat klaar om je in beeld te houden bij jouw relaties. Bereik ons via 030 239 3119 of stuur Mick een mail en kom erachter wat we voor je kunnen betekenen.