“Versterk jouw verhaal met een  visueel aantrekkelijke presentatie

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Een goed verhaal verdient daarom een goede visuele ondersteuning. Of je nu bij een klant staat, voor de board of directors of voor een groep collega’s, jouw presentatie moet blijven hangen. Je bent op zoek naar die perfecte presentatie, maar je hebt geen behoefte om uren achter elkaar te prutsen met opmaak. Eigenlijk zou je er dus niet aan moeten beginnen, maar presentaties uitbesteden. Dat scheelt tijd. En alle tijd die je bespaart komt ten goede aan de inhoud.

Platform onafhankelijk

Bij Cadform werken we platform onafhankelijk. We zijn bekend met de meest gangbare programma’s om mee te presenteren. Denk aan PowerPoint, Google Presentations, Prezi en Key Note. Ongeacht waar jij mee wilt werken, kunnen wij jou als klant altijd optimaal ondersteunen. Samen maken wij een waar kunstwerk van jouw presentatie.

Template Design: zelf presentaties maken

Een goede presentatie begint bij een professioneel template. Eén die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en ervoor zorgt dat jouw presentaties altijd aansluiten bij de juiste look & feel van het merk.

Samen bepalen welke slides je nodig hebt waarna we aan de slag gaan met de opmaak. We definiëren een vaste tekstopmaak en kleurenthema en zorgen voor een duidelijke hiërarchie. Om je op weg te helpen voorzien we elke slide van basis instructies.

Presentatie laten opmaken

Ons brede netwerk van producenten en leveranciers stelt ons in staat om uiteenlopende marketing- en communicatiemiddelen – van drukwerk tot relatiegeschenken – tegen scherpe prijzen te produceren. We doen daarbij altijd aan benchmarking om marktconformiteit te garanderen en specialismen van leveranciers optimaal te benutten.

Presentaties uitbesteden?

Ons team staat klaar om jou te helpen met een nieuw template of het opmaken van een bestaande presentatie. Bereik ons via 030 239 3119 of stuur Mick een mail en kom erachter wat we voor je kunnen betekenen.