Social Media

Meer aandacht genereren voor jouw merk op social Media
Gemiddeld brengen we meerdere uren per dag door op social media. Of het nu gaat om LinkedIn, Facebook, Instagram of een ander platform, allemaal tijd waarin je als bedrijf aandacht voor jouw merk, producten of diensten kunt genereren. Ga het gesprek aan met je doelgroep en laat zien wie je als organisatie bent en waar je voor staat. Waarom nog wachten met social media marketing?

Social media strategie

Met losse flodders kom je nergens. Een succesvolle strategie voor social media marketing begint bij het kiezen van de juiste kanalen. Wij helpen je daarom in kaart te brengen op welke kanalen jouw doelgroep actief is, op welke momenten en met welk doel. Op basis daarvan bepalen we doelstellingen, budget en planning.

Social media in Nederland

14,1 miljoen actieve gebruikers
14.1/17.5
Dagelijks bijna 2 uur actief op social media
2/17
Gemiddeld gebruik 4,4 socialmediaplatforms
4.4/10

Herkenbare en professionele uitstraling

Of je nu leads wil genereren, producten onder de aandacht wil brengen of alleen zichtbaar wil zijn, het begint bij een goede basis. Wij zorgen er daarom voor dat jouw merk op verschillende kanalen professioneel en eenduidig naar voren komt. Met een look & feel en tone-of-voice die past bij wie bent en wat je doet.

Adverteren en campagnes

Adverteren op social media wordt vaak onderschat. Het vergt specifieke kennis en is vaak tijdrovend. Met een gerichte campagne bereik je de juiste mensen op het juiste moment. Wij helpen daarom met het bepalen van het doel en een passende boodschap. We monitoren en analyseren de resultaten in een overzichtelijk dashboard, zodat we doorlopend kunnen optimaliseren.

Relevant en interessant