“Meer aandacht genereren voor jouw merk op Social Media

Gemiddeld brengen we meerdere uren per dag door op social media. Of het nu gaat om LinkedIn, Facebook, Instagram of een ander platform, allemaal tijd waarin je als bedrijf aandacht voor jouw merk, producten of diensten kunt genereren. Ga het gesprek aan met je doelgroep en laat zien wie je als organisatie bent en waar je voor staat. Waarom nog wachten met social media marketing?

%

Actief

3,5 biljoen gebruiker zijn dagelijks actief – ongeveer 45% van de totale bevolking.

(Emarsys, 2019)

%

Onderzoek

54% van de mensen doet onderzoek via social

(GlobalWebIndex, 2018)

%

Kracht

73% van de marketeers gelooft dat social media marketing “enigermate” of “veel”  effect heeft op hun business

(Buffer, 2019)

Social Media strategie

Met losse flodders kom je nergens. Een succesvolle strategie voor social media marketing begint bij het kiezen van de juiste kanalen. Wij helpen je daarom in kaart te brengen op welke kanalen jouw doelgroep actief is, op welke momenten en met welk doel. Op basis daarvan bepalen we doelstellingen, budget en planning.

Online zichtbaarheid

Wanneer je pagina’s optimaal zijn ingericht is het zaak om te zorgen dat je ze ook actief houdt. Dat doe je door regelmatig berichten te posten en af te wisselen in content. Zowel tussen als binnen je verschillende kanalen. Wij helpen je met het ontwikkelen en plaatsen van content. Met een overzichtelijke contentkalender weet je op elk moment waar je aan toe bent.

Adverteren en campagnes

Adverteren op social media wordt vaak onderschat. Het vergt specifieke kennis en is vaak tijdrovend. Met een gerichte campagne bereik je de juiste mensen op het juiste moment. Wij helpen daarom met het bepalen van het doel en een passende boodschap. We monitoren en analyseren de resultaten in een overzichtelijk dashboard, zodat we doorlopend kunnen optimaliseren.

Social media gebruikers per generatie

  • Millennials 90,4% 90,4%
  • Generatie X 77,5% 77,5%
  • Baby Boomers 48,2% 48,2%

(Emarketer, 2019)

Herkenbare en professionele uitstraling

Of je nu leads wil genereren, producten onder de aandacht wil brengen of alleen zichtbaar wil zijn, het begint bij een goede basis. Wij zorgen er daarom voor dat jouw merk op verschillende kanalen professioneel en eenduidig naar voren komt. Met een look & feel en tone-of-voice die past bij wie bent en wat je doet.

Social Media uitbesteden?

Meer aandacht rondom jouw bedrijf, merk of organisatie op social media? Wanneer je zelf niet voldoende tijd, kennis of middelen hebt dan is Cadform voor jou dé partij. Wij begeleiden je van A tot Z voor de juiste inzet van social media marketing.