Websites

Jouw website laten maken? Wij helpen je!
Als organisatie kom je tegenwoordig niet meer weg zonder online vindbaarheid. Maar wat het exacte doel is van jouw website dat hangt helemaal af van het soort organisatie je bent, wie je doelgroep is en waar je je klanten vandaan haalt. Waar dit voor de een moet functioneren als een ware sales machine volstaat voor de ander een ‘online visitekaartje’.
In beide gevallen is het wel belangrijk dat je een professionele uitstraling hebt, dat de website op alle apparaten goed getoond wordt en dat hij gebruiksvriendelijk is voor zowel gebruiker als beheerder. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Website

De website heeft vaak een centrale positie in de marketing en communicatie van een bedrijf. Voordat we beginnen is het van belang dat je duidelijk de doelen, ambities en ideale klanten in beeld hebt. Dat is het startpunt en geeft focus aan je (nieuwe) professionele website. Van design tot en met content zorgen wij ervoor dat alles tiptop in orde is. Niet alleen look & feel, maar ook het gebruiksgemak en de vindbaarheid zijn essentieel voor jouw online succes!
Website concept Summitcoach
Website concept Summitcoach
Website Summitcoach

Webshop

Wij zien dat steeds meer organisaties de kans grijpen om hun producten en diensten online te verkopen via een webshop. Niet alleen gericht op consumenten, maar ook in de B2B-markt. Het maakt niet uit waar je in jouw e-commerce traject bent. Wij begeleiden je bij elke stap: van het design tot de inrichting van de webshop. Maar ook daarna, van de livegang tot het optimaliseren van het verkoopkanaal aan de hand van data en marketing. We hebben ervaring met verschillende aanbieders, zoals Amazon, WooCommerce en zijn geregistreerd partner van Shopify.

Onderhoud, Support & analytics

Onze service stopt niet wanneer de nieuwe website live is. Het is belangrijk om het proactief te onderhouden, updaten en beveiligen, om hackers buiten te houden en om ervoor te zorgen dat je digitale visitekaartje niet veroudert of offline gaat.

Ook het trekken van relevante bezoekers is belangrijk. Wij helpen je om jouw online marketing in te richten op basis van de doelen van je website. We zorgen voor SEO vriendelijke teksten zodat je goed vindbaar bent in Google en stellen conversies in. Dat zijn alle acties die je wil dat jouw bezoekers op de site ondernemen.

Wij monitoren en analyseren de resultaten van de site. Door conversies te meten via Google Marketing Platform, komen we erachter of de gestelde doelen gehaald worden. Zo kunnen we gericht bijsturen waar nodig om jouw merk steeds verder online te laten groeien.

Relevant en interessant